M-a intrebat cineva de curand care este povestea episodului de la Magurele. Si mi-am dat seama ca imi e greu sa pun in cuvinte viata oamenilor pe care ii cunosc destul de fugitiv (dar intens…) la emisiune. Dar pe scurt este povestea unui cuplu care a decis ca a schimba viata unor copii orfani este mai presus de confortul lor. Despre oameni a caror vocatie este de a fi parinti. Si carora Dumnezeu nu le-a dat copii naturali. Sunt decizii greu de inteles din afara, de ce, atunci cand te straduiesti sa jonglezi de la o luna la alta cu rate, cheltuieli, o casa neterminata, alegi sa adopti nu unul, ci trei copii. Si in fata aceste alegeri ma inclin. Dan si Marioara, urmandu-si vocatia de parinti, au inteles ca un copil nu are nevoie de bani, ci de iubire. Exista multe lucruri care se pot cumpara cu bani, insa niciodata familia. Asa ca si-au deschis inimile si au primit in viata lor cei trei copii, fara a avea posibilitati financiare nici macar medii. Si lucrul asta merita premiat. Si aici am intrat noi in viata lor. Sau mai bine zis in casa lor. O data intrati in casa, Omid a facut exteriorul casei si zona de zi cu living si bucatarie, Adela cele doua dormitoare ale copiilor iar eu dormitorul matrimonial si baia.
Iata ce mi-a placut cel mai mult: Arcadele facute de Omid pentru fatada casei. Recunosc ca nu erau in zona mea de confort, insa vazand spatiul rezultat, care este atat de armonios si linistitor, m-am razgandit brusc si definitiv.
 
Explozia de flori din dormitorul matrimonial si lampa facuta cu ajutorul artistului florist Nicu Bocancea. Rar am ocazia sa intalnesc oameni atat de pasionati si cufundati in ceea ce fac, asa cum este Nicu. Mi-a deshis ochii catre uriasul potential de creatie din lumea florilor. Sa il auzi cum vorbeste despre flori si obiectele realizate de el este o incantare!
Explozia de flori din dormitorul matrimonial si lampa facuta cu ajutorul artistului florist Nicu Bocancea. Rar am ocazia sa intalnesc oameni atat de pasionati si cufundati in ceea ce fac, asa cum este Nicu. Mi-a deshis ochii catre uriasul potential de creatie din lumea florilor. Sa il auzi cum vorbeste despre flori si obiectele realizate de el este o incantare! Combo-ul din camera baietilor, dintre printurile de pe fronturile dulapurilor si elementele realizate de Adela pe tavan.
 
%d blogeri au apreciat: