Avon


Amenajare interioara spatiu expunere si birouri Avon

Spatiul, cu suprafata 700mp, ocupa parterul si mezaninul unui imobil rezidential in Piata Unirii. Din punct de vedere funtional, au fost gandite atat zone de lucru cu publicul, de interactiune cu brand-ul, de training, dar si zone de lucru individuale. Spatiul a fost reconfirgurat in totalitate, prin recompartimentare, repozitionare instalatii si schimbarea totala a finisajelor existente.

Conceptual, intentia a fost aceea de a transmite valorile marcii Avon si de creea un spatiu care sa reflecte cultura organizationala specifica – easy going, prietenos si contemporan. Un spatiu care combina elemente urbane, cu elemente feminine sau din sfera “homey”.
Un spatiu “statement” pentru compania AVON.

Echipa: Alina Vilcu, Gabriel Ciobanu, Daliana Raducan



[catablog template=”GraphX” category=”Client – Avon”]