Dressing-ul – o necesitate interioară.
Disclaimer: acesta nu este un post discriminatoriu. Deși un bărbat ar putea cu greu să întreacă o femeie în ceea ce privește diversitatea și numărul hainelor, pantofilor și accesoriilor vestimentare, dressing-ul poate fi un spațiu feminin și masculin deopotrivă. Și ca să vă convingem, mai jos sunt două exemple de dressing-uri tipic masculine.
Fie că este “IKEA style” sau făcut pe comandă, dressing-ul “is a must” care nu ține seama de modă, sezon sau anotimp, ci de o filozofie de viață și de locuire. Procesul de alegere și asortare a hainelor poate fi unul creativ, prin care să descoperi în fiecare zi noi combinații și noi moduri de exprimare prin vestimentație. Dressing-ul nu este doar un spațiu de depozitare a hainelor, este locul “designerish” unde intri în fiecare zi pentru inspirație și poate chiar relaxare! De ce nu? Uneori avem obiecte care, asemenea unor cărți, spun ceva despre noi, ideile și pasiunile noastre, iar dressing-ul poate fi acel loc din casă, după bibliotecă și colecția de muzică sau filme, care să cuprindă cele mai frumoase lucruri. O pălărie funky, niște pantofi “to die for” sau un tricou cu un slogan inspirațional, toate astea fac parte din viața noatră cotidiană, dar și din universul nostru interior.
O măsuță de toaletă în dressing, poate chiar în dreptul unei ferestre, poate fi mai mult decât o simplă masă de make-up. Un loc de studiu, lectură, contemplare… în afara momentelor în care te contempli în oglindă prea mult în diverse ipostaze vestimentare.