Coffee Lunch Ideas People

CAFETERIA: Cafeteria imobilului din Iorga 13 este locul unde majoritatea celor din industria de advertising isi incep ziua. La etajele 1-5 ale cladirii si in cladirile invecinate lucreaza creativi, oameni de media, client service, PR, digital and so on…, organizati in firme distincte, care formeaza toate cel mai puternic grup de advertising – Publicis One.

Zona destinata cafeteriei are o suprafata de 150mp si este gandita pentru a face fata unui numar de peste 200 de oameni care vin dimineata la cafea si la pranz la masa. Spatiul a fost definit nu numai pentru a acomoda angajatii, dar pentru a cataliza relatiile dintre ei si, pana la urma, pentru a fi un cadru diferit de zonele in care majoritatea isi petrec timpul la birou.

Tema generala este “urban library” si am facut un combo stilistic din elemente din sfera homey, industrial, scandinava si bistro-resto. E un loc versatil, in care se gateste, ti se gateste, stai cu colegii la pranz, rasfoiesti o carte, hang around sau doar iti hei o cafea si pleci.

Exista o zona centrala de social kitchen, unde se pot asambla salate si mancaruri reci, si o zona separata in care functioneaza o bucatarie in toata regula.

Scaunele multicolore au ramas din vechia amenajare, toate mobila este desenata si produsa custom, iar peretele si veiozele cu carti sunt hand made de catre colegii nostri.

Ne-am permis sa folosim albastru si verde puternic, cu accente de portocaliu si alb-negru, pentru a face o atmosfera cat mai stimulenta si usor “disruptive”. Am vrut un spatiu viu, diferit, ne-geometric si artsy.
Vizualurile de pe pereti sunt luate de la Moderna Museet din Stockholm.