classic meets modern

Amenajare apartament 3 camere Ne-am propus sa conturam un ambient cald si clasic, cu o tenta aristocratica, insa fara a fi prea “pretentios” sau distant. Am gandit o schema cromatica si o mobilare scandinava careia i-am alaturat elemente de decor si materiale din zona glam, cum ar fi ancadramentele peretilor, travertinul sau draperiile de catifea.
Zona unde se afla acum livingul era initial impartita in doua pe lungime, rezultand un spatiu greu de mobilat si lipsit de lumina, ce avea rolul de hol de trecere intre zona de dormitor si bucatarie. Am decis sa unificam tot acest spatiu, si sa pozitionam pe locul fostului hol masa de dining, ca piesa centrala a casei, in jurul careia se strange familia. Pentru a imbogati peretele opus ferestrei si a da semnificatie zonei de dining, am pozitionat un semineu incadrat de marmura neagra.
Bucataria lunga si destul de ingusta, cu cateva zone de ghene de instalatii verticale, a fost ritmata de mobilierul cu accente verticale si usi decorate. Masa rotunda aduce ambientului un aer “casual” si leaga vizual cele doua zone paralele de blat de lucru.

Fotocredit: Sever Popescu | Suprafata: 120 mp