gray & greige

Amenajare apartment 3 camere

Pentru un cuplu tanar cu un copil, mai ales cand intervine si o cariera strasanta si intensa, casa trebuie sa fie locul unde te retragi si savurezi linistea familiei. De aici am pornit cand am creionat ideea amenajarii: ne-am propus sa obtinem un spatiu aerisit, simplu, functional, compus din culori ce se pierd una in alta si astfel sa creeze un sentiment de pace.

Apartamentul a suferit mici reconfigurari, mai ales in zona bucatariei unde camara adiacenta a fost integrata in spatiu. Pentru un efect de spatialiate si comunicare vizuala, am ales sa folosim un perete vitrat care desparte bucataria de living.

Pentru ca cei doi sunt iubitori de arta, am decis ca living-ul sa fie tratat exclusiv in nuante de gri, pentru a oferi un fundal neutru lucrarilor de arta contemporana expuse pe pereti.

In ambele dormitoare regasim albastru, care este culoare lor preferata, sub diferite nuante: bleumarin si gri in cel matrimonial, si turcoaz in cel al copilului.

Toata mobila este facuta pe comanda, gandita pentru a optimiza spatiile de depozitare si pentru a “imbraca” creativ peretii si coloanele sau nisele existente in bloc.

Photo credits: Sever Popescu | Suprafata: 90mp