zenith media – POWER TO THE PEOPLE

Zenith Media este THE ROI agency. Cel mai puternic jucator pe piata de media. In spatele rezultatelor, ale obiectivelor atinse sunt intotdeauna oamenii. Asta este motivul pentru care intreagul concept al amenajarii este gandit in jurul celor care traiesc in spatiul respectiv. Pe “oamenii Zenith” ii defineste loialitatea, simplitatea, caldura. maturitatea si desigul profesionalismul. Astfel, spatiul creeat este curat si puternic, insa nu extrem de sobru. Planificarea functionala a fost regandita in jurul nucleelor de echipe, pentru a asigura atat contactul vizual cu echipa, dar si sentimentul de a putea lucra in liniste. Am gandit elemente care sa separe zonele, insa sa pastreze ideea unui spatiu deschis si astfel am optat pentru panouri de sticla, ce au fost decorate cu rame de lemn si autocolant fumuriu, pentru o mai mare produnzime si eleganta.
Schema cromatica este simpla, cu culori reci, ce injurajeaza focusul si cu accente de materialitate date de lemn si plante.
Zonele de lucru sunt intrerupte de spatii ‘capsula” alternative, pentru relaxare, conectare sau brainstorming-uri interne. Coltul favorit este biroul Loredanei – managing director, la a carui decorare si styling a participat atat ea, cat si echipa Zenith.

Si pentru ca…. si amenajarea a fost ROI, durata de executie a fost de 6 saptamani pentru cei 350mp.