Afumati, ultimul episod
A trecut ceva timp de cand am incheiat sezonul 3 si imi lipsesc colegii mei, ritmul nebun in care lucram, experientele, povestile. Asa ca, scriind aceste cateva randuri depre ultimul sezon Visuri la Cheie, retraiesc acele momente.
Vad cu ochii mintii oameni, nu case. Din perspectiva meseriei, mi-a luat ceva timp sa realizez ca Visuri la Cheie nu este despre case…este despre oameni. Si ca rolul nostru nu se limiteaza la a fi arhitecti, decoratori, designeri. Suntem oameni si participam impreuna la ceea ce numim VIATA. Invatam unii “de la”, si “prin” altii, daruim si primim.
Noi suntem Alina, Adela, Omid si Daliana, care ma ajuta in tot ce fac la Visuri la Cheie si la birou.

afumati18

Despre Afumati:

Afumati a fost ultima casa din sezonul 3 Visuri la Cheie. O casa cu o familie, speciala, asa cum au fost toate familiile cu care ne-am intalnit si cum probabil mai sunt atatea in jurul nostru.

Mama, tatal si fetita de 12 ani, legati de o iubire care mie mi s-a parut miraculoasa. Pentru ca, in realitatea care ma inconjoara, cuplurile se destrama la primele greutati, libertatea este prost inteleasa, rutina omoara dragostea si oamenii simt ca au nevoie de tot confortul pentru a fi fericiti. Membrii familiei Onea nu au nevoie decat unul de altul si asta ii face fericiti.
Un moment super frumos a fost acela in care ne-am asezat cu ei in noua lor casa, in pauzele de filmare, iar Mari mi-a marturisit ca nu se astepta ca noi sa interactionam cu ei in afara filmarii…..

afumati4

Nu am ce sa povestesc despre casa. Ca toate casele din Visuri, a fost rezultatul unui efort comun, un rezultat in care lucrurile s-au combinat miraculos. Adela s-a ocupat de camera Luizei si de baie.
Eu m-am ocupat de living, dining si bucatarie.

afumati15

 

afumati14

 

afumati8

 

afumati9

 

afumati10

 

afumati12

Omid a preluat dormitorul.

afumati13

Exteriorul ne apartine mie si lui Omid, iar amenajarea din spatele casei, lui Dragos Isacescu si Adelei..

afumati19

In rest, amintirile se leaga de colegii mei. Cum ar fi: la final, am primit cate un cadou surpriza de la Luiza, pe care l-am desfacurt “pe filmare”.

afumati1

 

afumati2

 

afumati3

 

 

Cum ar fi: atunci cand Roxana (producator filmare) a gasit un pisoias, care a insotit-o cuminte la cadru, in buzunar.

afumati5

Cum ar fi: atunci cand Gabi Matei, de la productie, m-a ajutat sa fixam pe perete pozele ce alcatuiau proiectul meu special, iar eu ma chinuiam sa nu izbucnesc in ras la glumitele lui Florin, cel din spatele camerei.

afumati6

Cum ar fi: atunci cand a doua zi venea familia acasa, si noi eram vraiste cu toate, si mai aveam si de filmat si radeam cu totii isteric unii de altii.

afumati7

Cum ar fi: ULTIMA zi de filmare din tot sezonul, cand, cu toata oboseala acumulata, chiar daca terminasem de filmat, si era 10 seara, nu ne venea sa plecam acasa si ne-am strans cu totii intr-o rulota.
Aici: Dragos Isacescu, Dragos Bucur, Adela Parvu, Oana Nicolae (in spate, producator executiv), Flori Vitel (make up artist – cea mai fina si mai dulce fiinta), Daliana Raducan (my dear colega), Bogdan Balaban (colegul lui Dragos Isacescu), Alina Vilcu (eu …).

afumati16

Cum ar fi, tot in ultima zi, poza de final…cu o parte din echipa:
Romeo (productie), Alina Vilcu, Alina Duta (costume), Nea Paul (rulote), Adela Parvu, Daliana Raducan, Cozmin Dan (HIMSELF…director productie), Oana Nicolae (producator executiv), Bogdan Balaban, Radu Selaru (productie), Omid Ghannadi, Marius Mitran (productie)

afumati17

Si uite asa, inchidem sezonul 3. Cu rasete, lacrimi, certuri, imbratisari, prietenii descoperite si redescoperite, inspiratie, oboseala si implinire. Ca in viata!!
Love and light! Out and about.