La Nedelea am invatat ca viata se poate construi asa cum visezi, in ciuda traumelelor suferite in copilarie. Totul se poate depasi cu multa credinta si dragoste.

Iulian a fost abandonat de parinti, a crescut la orfelinat si apoi pe strada. Nu a ramas acolo, a mers mai departe, si-a facut o familie frumoasa cu 4 copii, are un job full time, un job part time la biserica din sat, are grija de cei 13 nepoti care cresc singuri cu mama lor si este un om foarte respectat in comunitate.

 

 

E dovada ca nu exista nesansa sau start prost in viata, exista doar determinare de a le depasi. Determinarea lor vine din credinta in Dumnezeu, din constiiinta faptului ca nu se simt singuri, au ajutor divin in tot ce fac si isi gasesc in credinta un sens. Dumnezeu nu este cineva departe, este un membru al familiei, cu care te sfatuiesti, vorbesti si impartasesti momentele fericite si ceri sprijin de cumpana. Asa cum ai cere parintilor tai.

 

 

Iulian si Ana sunt oameni al caror suflet lumineaza prin ochi cand se uita la tine. Ii bucura lucrurile simple, pamantesti, aproape de natura. Asta e motivul pentru care le-am facut o casa calda. Inainte de a fi rustica sau contemporana, este o casa calda.

Top likes:
Felul in care Adela a decorat peretii din camera de studiu – panouri de pluta pe care a facut un stencil cu un pattern cu copaci. Un combo curajos intre tavanul galben, panourile albe decorate si suprafata maron de pluta.
Livingul amenajat de Omid, in care a folosit modele de tapiterile diferite pentru fotolii si canapea. Am fost cu el cand a ales fiecare textil in parte si am avut mari indoieli asupra rezultatului final, insa …bravo Omid. Ai demonstrat ca detalii aparent incompatibile pot face un intreg foarte coerent si plin de viata.
Dormitorul amenajat de mine, cu tablia patului facuta din doua perne prinse pe un trunchi de copac si polita de deasupra patului realizata dintr-o pazie veche a acoperisului.