Ne-am intrebat si noi, asa cum probabil s-au intrebat multi din cei care s-au uitat la emisiune, de ce a am ajuns la Focsani. Cand te gandesti la Visuri la Cheie te gandesti la oameni in suferinta, tragedii sau boala. Nu este cazul la Focsani. Pentru ca Florentiu nu este primul si singurul barbat pe care sotia il paraseste; spre deosebire de alti barbati, el se afla intr-o situatie pozitiva, deoarece Antonia (fetital lui) a ramas cu el. Pe scurt mama ei nu a mai vazut-o de doi ani.
Deci, am ajuns la Focsani pentru ca Florentiu a avut curajul sa ne ceara ajutorul pentru a-i oferi fetitei lui o casa mai frumoasa. Si nu este putin lucru, venind de la un barbat.
Un barbat care a ajuns in punctul in care si-a admis limitele si si-a deschis inima.

Pentru ca toata viata lui Florentiu si invarte in jurul Antoniei si a pasiunii lui pentru teatru (Florentiu are o trupa de teatru) am facut un taram de poveste, foarte scenografic, din micul apartament de 2 camere in care el locuia impreuna cu mama si fetita lui.
In primul rand, din 2 camere am facut 3. Adica in locul fostei bucatarii este acum camerea Antoniei (de care s-a ocupat Adela), in locul dormitorului unde dormea Antonia si Florentiu este acum o camera multifuntionala marita cu balconul aferent, de care m-am ocupat eu, iar in fosta sufragerie este acum bucataria, living-ul si camera de dormit a bunicii (zona de care s-a ocupat Omid).

Cel mai mult mi-au placut:
felul in care am integrat in dormitorul lui Florentiu simbolurile din Alice in Tara Minunilor, caci aceasta este tema aleasa pentru prima “scenografie”; dulapul cu gaura cheii (in care am pus icoanele, nu intamplator), tablourile cu iepuri si scaunul rosu.
living-ul amenajat de Omid – pur si simplu mega creativ si surprinzator. Un spatiu in care coexista o sumedenie de limbaje de design, culori, spatii, si totul este foarte coerent si vesel.

Un lucru e clar: a fost o distractie cap coada episodul asta. EPIC!