Pantaloni vechi de sală reinventați.

Aș putea să înghesui aceste câteva rânduri sub marea umbrelă a permaculturii. Unul din principiile permaculturii este să refolosești resursele pe care le ai, dându-le o altă funcțiune/ întrebuințare, evident, cu modificările aferente dacă este cazul. Totuși, nu am să teoretizez prea mult căci este vorba, de fapt, de un lucru mărunțel, o joacă în ceea ce am sa vă împărtășesc, pe care însă, dacă o extrapolezi ca principiu la toate lucrurile care te înconjoară, poți spune că ești un pic mai verde.

Iată despre ce este vorba: aveam niște pantaloni de trening/ sală de care m-am plictisit și după ce s-au perindat prin diverse colțuri ale dulapului și pungi cu haine de dat, mi-au atras atenția. Mi-a plăcut culoarea și m-am gândit să-i reinventez. Să vă povestesc cum:

Pasul 1 – i-am scurtat până la genunchi

Pasul 2 – i-am tăiat pe lângă cusătura de pe interiorul piciorului, până între picioare, adică la intersecția cu cusătura curbă care se termină în talie.

Pasul 3 – i-am pliat, iar în partea din față am trasat o linie dreaptă din talie până în partea de jos; i-am tăiat după acea linie și apoi i-am cusut; partea din spate rămâne la fel, despicată

Poți purta fusta la sală, cu niște hot pants pe dedesubt, și mobilitate să ai, că în rest poți să folosești picioarele cum vrei fără să te incomodeze.