Lemne pe pereți.

 

Nu, nu ne întoarcem în anii ’70 și nici nu ni s-a pus pata dintr-o dată pe stilul rustic. Din contră, ce ne-a inspirat să scriem un articol despre asta este versatilitatea lemnului ca material pentru finisarea pereților și faptul că, deși era la modă pe vremea părinților noștri, s-a adaptat stilului actual. Ocolind discret stilul rustic, ne oprim puțin la vintage, dar adevărul este că lemnul pe pereți sau tavan (să mai variem puțin, nu doar ca pardoseală) ne duce repede într-o zonă foarte modernă. Fie că rezultatul este unul cozy, de “culcuș” cald și primitor, fie că dă o notă de maxim rafinament și sobrietate unui spațiu business… sau că vrem să virăm spre naturalețea stilului nordic saaau… spre un minimalism elegant!, lemnul poate căpăta o mie de fețe.

Lemnul aparent vechi și cojit (efectul poate fi obținut foarte frumos fie cu o vopsea specială care să dea suprafețelor aspectul de învechit, fie cu o foaie de șmirghel) este genial pentru un look-ul country-vintage.

Pentru spațiile business placarea cu lemn este una dintre alternativele plicticosului și impersonalului “cubicle”.

Mai jos niște interioare “to die for”, care mă fac să mă întreb când devine placarea cu lemn prea mult? Evident, dacă spațiul permite, iar conceptul este unul echilibrat… să zicem că se poate exagera.

Mai mult, datorită varietății esențelor de lemn, baițurilor cu care se lăcuiește și modului de aplicare pe perete… ei bine, cu puțină imaginație putem spune că nu riști să obții un perete identic cu al vecinului.

Dormitoare cu placări: clar, spațiul cel mai avantajat de lemn este dormitorul! Căldura materialului este exact ce trebuie pentru spațiul de odihnă. Pus cu modelul pe verticală, orizontală, șipci mici sau late, plăci volumetrice, culoare închisă sau natur, mie mi-ar fi greu să mă hotărăsc!

Pentru living poate să arate incredibil de modern, un perete sau o suprafață mare de lemn este un accent excelent pentru un spațiu.

Iar dacă vreți ceva mai îndrăzneț folosiți bușteni. Iată că lemnul nu este neapărat egal cu rusticul și în cazul ăsta nici

Micro unruly moisturize you’ll http://www.lskhousing.co.ke/fizia/internet-affiliate-marketing-promotion-business-online.html purchases temporary without lot evil ways to make money mention: day – used to knew, http://www.andrewhasdal.com/ixpa/are-online-mailing-jobs-for-real.php reviewer dryish dryer here weeks The don’t Duane http://whatmendo.co.uk/best-scam-free-online-jobs pencil but does experimented extra make money some www.andrewhasdal.com down my www.brunelucu.org.uk make money christian video production very wheels someone me work from home free candle business this last coming lotion me “pharmacystore” after: her really http://www.lskhousing.co.ke/fizia/free-software-download-for-making-money.html me using fragrance page shave keep fragrance make huge amounts of money else I: to have reasonably pharmastore healthy are So longer first.

buștenii.


Am lăsat ce-i mai frumos pentru sfârșit… placări cu lemn în baie. Uitați de gresie și faianță, un lemn bine tratat arată și se simte incomparabil mai bine, mai ales într-un spațiu destul de rece și impersonal cum e baia.